Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2014
Ευρετήριο Άρθρου
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2014
Σελίδα 2
Σελίδα 3
Σελίδα 4
Σελίδα 5
Σελίδα 6
Όλες οι Σελίδες

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012-2014

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο σχηματίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα με αντιπροσωπευτική αναλογική διαπαραταξιακή σύνθεση του Προεδρείου του.
Η επιθυμία των περισσοτέρων μελών του νέου Δ.Σ. ήταν να διαχειριστούμε το Σύλλογο Εργαζομένων ενωτικά και αλληλέγγυα σε μια από κοινού προσπάθεια με μοναδικό στόχο την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για όφελος και μόνο των εργαζομένων.

Στην προσπάθεια αυτή οι περισσότεροι από εμάς αφήσαμε πίσω κάποια διακριτά ιδεολογικά πολιτικά χαρακτηριστικά διότι τα γεγονότα και η εμπειρία, μας είχαν δείξει μια τραγική αλήθεια.
Η αλήθεια αυτή ήταν συνάδελφοι μία, ότι όλοι οι εργαζόμενοι είχαμε υποπέσει σε πλάνη. Αυτή η δοκιμασία, μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε απολογισμό και αυτοκριτική, αποφασίζοντας να αφήσουμε πίσω όλα αυτά που μας χωρίζουν στο χώρο της εργασίας μας.
Έτσι επιλέξαμε να δουλέψουμε με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κάθε ενός από εμάς ώστε να αποτελέσουμε ένα ενιαίο και αξιόμαχο σύνολο.
Ήδη είχαν αρχίσει να εμφανίζονται οι δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμορφώνονταν στο χώρο των εργαζομένων και της κοινωνίας.
Από τον Απρίλιο του 2012 που αναλάβαμε την διαχείριση του Συλλόγου έως και σήμερα διανύουμε διαδοχικά μία μεγάλη περίοδο πολιτικής και κοινωνικήςαστάθειας, όπου η απερχόμενη Κυβέρνηση αντικαταστάθηκε με Υπηρεσιακή Κυβέρνηση δημιουργώντας μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο με δυο εκλογικές αναμετρήσεις που οδήγησε το Πολιτικό, Κυβερνητικό και Διοικητικό Σύστημα σε στασιμότητα.
Όλοι οι Συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί φορείς Α.Δ.Ε.Δ.Υ.- Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. και τα πρωτοβάθμια Σωματεία βρέθηκαν σε αμηχανία επί μήνες απέναντι σε πλήθος προβλημάτων που άφησε στο πέρασμα του το πρώτο μνημόνιο.
Από τις τότε εκλογικές διαδικασίες του 2012 το αποτέλεσμα ήταν να προκύψει μια νέα Κυβέρνηση-Συγκυβέρνηση και από τις προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις για βελτίωση των συνθηκών των εργαζομένων να έχουμε ήδη τους δυσμενείς όρους του πρώτου μνημονίου φτάνοντας και στο δεύτερο μνημόνιο με τους ίδιους επαχθέστατους όρους για εργαζόμενους και κοινωνία όπου τελικά ολόκληρη η χώρα να είναι υπό κηδεμονία.