ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Αντίθεση στο ΝΕΟ σύστημα συγκριτικής αξιολόγησης

Συνάδελφοι:

Από Τρίτη 27-05-2014 και από ώρα 08:00 έως 13:00 μ.μ. θα Συγκεντρώνονται οι Υπογραφές στο Κείμενο της Ομοσπονδίας μας Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. δηλώνοντας την αντίθεση μας στον τρόπο αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων και ζητώντας την κατάργηση των Διατάξεων των άρθρων 20&32 του Ν.4250/14 που θεσπίζει το Σύστημα Συγκριτικής Αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων.
Με το νέο σύστημα οι Αξιολογήσεις θα γίνονται από τους Προϊσταμένους των Οργανικών Μονάδων που θα βαθμολογούν υποχρεωτικά το 15% των υφισταμένων τους με βαθμούς από 1 έως 6 οι όποιοι και θα χαρακτηρίζονται ¨ανεπαρκείς¨ έως 60% με βαθμούς 7 έως 8 θα είναι οι ¨μέτριοι¨ και έως 25% με βαθμούς 9 έως 10 θα είναι οι ¨άριστοι¨ οι οποίοι θα αποτελέσουν τη νέα λίστα από την οποία θα επιλέγονται η θα ανατίθενται καθήκοντα προϊσταμένου οργανικών μονάδων.
Το παράδοξο είναι ότι ορίζεται εκ των προτέρων το 75% του ανθρωπίνου δυναμικού των μονάδων να αξιολογηθούν υποχρεωτικά ως μέτριοι ή κακοί υπάλληλοι έτσι με τον τρόπο αυτό δημιουργείται πλέον για τα επόμενα χρόνια μια μόνιμη δεξαμενή διαθεσίμων και υπό απόλυση Υπαλλήλων.

Συνενόχους στο ΄Εγκλημα δεν θα μας έχουν!!!

Για το Δ.Σ.

Αντίθεση στο ΝΕΟ σύστημα συγκριτικής αξιολόγησης

 

Μοιραστείτε...

 

ΑΠΕΡΓΙΑ 12-11-2015

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 92

Μάϊος- Ιούνιος 2019

Μάϊος- Ιούνιος 2019

Εφημερίδες
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email: