ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Αντίθεση στο ΝΕΟ σύστημα συγκριτικής αξιολόγησης

Συνάδελφοι:

Από Τρίτη 27-05-2014 και από ώρα 08:00 έως 13:00 μ.μ. θα Συγκεντρώνονται οι Υπογραφές στο Κείμενο της Ομοσπονδίας μας Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. δηλώνοντας την αντίθεση μας στον τρόπο αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων και ζητώντας την κατάργηση των Διατάξεων των άρθρων 20&32 του Ν.4250/14 που θεσπίζει το Σύστημα Συγκριτικής Αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων.
Με το νέο σύστημα οι Αξιολογήσεις θα γίνονται από τους Προϊσταμένους των Οργανικών Μονάδων που θα βαθμολογούν υποχρεωτικά το 15% των υφισταμένων τους με βαθμούς από 1 έως 6 οι όποιοι και θα χαρακτηρίζονται ¨ανεπαρκείς¨ έως 60% με βαθμούς 7 έως 8 θα είναι οι ¨μέτριοι¨ και έως 25% με βαθμούς 9 έως 10 θα είναι οι ¨άριστοι¨ οι οποίοι θα αποτελέσουν τη νέα λίστα από την οποία θα επιλέγονται η θα ανατίθενται καθήκοντα προϊσταμένου οργανικών μονάδων.
Το παράδοξο είναι ότι ορίζεται εκ των προτέρων το 75% του ανθρωπίνου δυναμικού των μονάδων να αξιολογηθούν υποχρεωτικά ως μέτριοι ή κακοί υπάλληλοι έτσι με τον τρόπο αυτό δημιουργείται πλέον για τα επόμενα χρόνια μια μόνιμη δεξαμενή διαθεσίμων και υπό απόλυση Υπαλλήλων.

Συνενόχους στο ΄Εγκλημα δεν θα μας έχουν!!!

Για το Δ.Σ.

Αντίθεση στο ΝΕΟ σύστημα συγκριτικής αξιολόγησης

 

Μοιραστείτε...

 

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες