Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Ανακοίνωση Συλλόγου για τις Αξιολογήσεις

Συνάδελφοι
Με την αποφασιστική και αρνητική στάση μας στο Νέο Σύστημα Αξιολόγησης καταφέραμε να συσπειρώσουμε τους Συναδέλφους σε ποσοστό πάνω από 95%.
Ενυπόγραφα συγκεντρώσαμε έγκαιρα τα φύλλα αξιολόγησης στο Σύλλογο δηλώνοντας ότι αρνούμαστε να αξιολογηθούμε με τον τρόπο αυτό έως την τελική νίκη.
Ο αγώνας μας κρίνεται πετυχημένος αφού κάναμε ¨λάστιχο¨ τις ημερομηνίες ολοκλήρωσης της αξιολόγησης που όριζε ο Νόμος 4250/2014 και οι δύο σχετικές εγκύκλιοι.
Το Νέο Σύστημα Αξιολόγησης Ν.4250/2014 τροποποιήθηκε με τον Νόμο 4281/2014 ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια που έθεσε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. η Ομοσπονδία μας Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και οι Εργαζόμενοι με τις Δυναμικές Κινητοποιήσεις.
Με τις τροπολογίες του Νέου Νόμου η Αξιολόγηση μπορεί να προχωρήσει χωρίς την αυτοαξιολόγηση που είναι το συστατικό στοιχείο εκδημοκρατισμού της Δημόσιας Διοίκησης.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην νέα αυτή πρόκληση άμεσα με νέο εξώδικο και λαμβάνοντας υπόψιν τις επισημάνσεις των Δικαστηρίων προκήρυξε ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ- ΑΠΟΧΗ από 31 Αυγούστου 2014 ημερομηνία που ξεκινάει το νέο στάδιο Αξιολόγησης(επιμερισμός ποσοστών 1 Σεπτεμβρίου, έως 15 Σεπτεμβρίου η Αυτοαξιολόγηση, 15 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου οι εισηγήσεις των προϊσταμένων και έως τέλος Οκτωβρίου οι Αξιολογήσεις).
Με την προκήρυξη της νέας ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ καλύπτονται απόλυτα οι υπάλληλοι και οι προϊστάμενοι ώστε να μην συμμετάσχουν σε κανένα στάδιο του καθήκοντος της αξιολόγησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Οι οδηγίες της Ομοσπονδίας μας είναι ότι δεν παραλαμβάνουμε νέα Φύλλα Αξιολόγησης εφόσον τα έχουμε ήδη παραλάβει και τα έχουμε παραδώσει με την υπογραφή άρνησης στο Σύλλογο.
Όσοι κληθούν για πρώτη φορά να παραλάβουν Φύλλα Αξιολόγησης θα πρέπει μετά την παραλαβή τους να τα παραδώσουν στο Σύλλογο με υπογραφή άρνησης (εάν δεν έχουν ήδη υπογράψει).
   ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ.
   ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.- Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ.
   Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με την επαγγελματική μας Αξιοπρέπεια και το Εργασιακό μας Μέλλον.
   ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!

ΤΟ Δ.Σ.

Αφεντούλη & Ζαννή τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668 www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.