ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Ανακοίνωση Απαλλαγής Συναδέλφων

Μετά από επίπονο, επίμονο και μεθοδικό αγώνα των 75 εμπλεκομένων Συναδέλφων καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων και Φορέων του Νοσοκομείου μας δόθηκε επιτέλους τέλος στην Νομική περιπέτεια που είχαν περιέλθει άδικα ένας μεγάλος αριθμός Συναδέλφων.
Με τον υπ΄ αριθμό 748/2014 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά απαλλάχτηκαν από τις εις βάρος τους κατηγορίες.
Συνάδελφοι με Αλληλεγγύη, Ενότητα και την Ουσιαστική Προσπάθεια και οι Επόμενοι Αγώνες μας θα Δικαιωθούν.

 

 

ΤΟ Δ.Σ.

 Αφεντούλη & Ζαννή τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668 www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μοιραστείτε...

 

ΑΠΕΡΓΙΑ 12-11-2015

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 92

Μάϊος- Ιούνιος 2019

Μάϊος- Ιούνιος 2019

Εφημερίδες
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email: