Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Καταγγελία Κλείσιμο ΓΧ

ΠΡΟΣ

Την Διοίκηση του Νοσοκομείου

Συνάδελφοι με αφορμή την υπ΄αριθμ. 14/θέμα 1ο /04-05-2015 απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου για την εφαρμογή του ισχύοντος Οργανισμού, αρχής γενομένης από την συγχώνευση των τριών (3) χειρουργικών τμημάτων σε δύο (2) θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε:

α) το δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας 4ης /05-2012, που αναφέρει «........ οι Οργανισμοί των Νοσοκομείων που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στη Εφημερίδα της Κυβέρνησης και διαφοροποιούνται ουσιαστικά από τις αρχικές προτάσεις των Νοσοκομείων, πρόκειται να ανακληθούν για επανεξέταση»αλλά και
β) το από 12-06-2013 έγγραφο του Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ. με το οποίο επισημαίνεται ότι « η διαδικασία για την τροποποίηση των νέων οργανισμών των Νοσοκομείων βρίσκεται σε εξέλιξη».

Κατόπιν τούτων ζητάμε ομόφωνα να υπάρξει ακύρωση υλοποίηση της παραπάνω απόφασης του Δ.Σ. του Νοσοκομείου.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Τζανείου στηρίζει προηγούμενη Ομόφωνη απόφαση του και είναι ενάντια σε κάθε προσπάθεια κλεισίματος, κατάργησης ή συγχώνευσης κρεβατιών, τμημάτων και κλινικών.

Οι Νέοι Οργανισμοί θα μείνουν στα χαρτιά δηλώνοντας ότι θα είμαστε απέναντι σε κάθε τέτοια ενέργεια που γίνεται είτε κρυφά είτε φανερά !!!

11-05-2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ Δ.Σ.

Δ.ΣΙΔΕΡΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΟΥ Δ.Σ.

Α.ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ

www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.