Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΔΩΡΩΝ & ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ

ΘΕΜΑ: « ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΔΩΡΩΝ & ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ».

Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων θα προχωρήσει μαζικά σύμφωνα με τις Ομόφωνες αποφάσεις (Δ.Σ. 21η/25-06-2015 & 23η /07-10-2015) στην διεκδίκηση των παραπάνω αξιώσεων με Ένδικα Μέσα.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων μετά τις Ομόφωνες αποφάσεις διαπραγματεύτηκε με το Δικηγορικό Γραφείο ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ Δ. ΥΦΑΝΤΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και μας προσφέρθηκε για την αγωγή διεκδίκησης το ποσό των 16,26 ευρώ + 23% Φ.Π.Α. = 20 ευρώ κατ΄ άτομο και για το τελικό επιδικασμένο ποσόν το ποσοστό των 5% κατ΄ άτομο.
Η διεκδίκηση της κάθε αξίωσης είναι προσωπική.
Όποιοι από τους Συναδέλφους επιθυμούν να συμμετέχουν στην παραπάνω διαδικασία από Πέμπτη 22-10-2015 και από ώρα 08:00 στο Γραφείο Συλλόγου θα διατίθενται τα προς συμπλήρωση Δικηγορικά Έγγραφα (Ερωτηματολόγιο- Εξουσιοδότηση- Ιδιωτικό Συμφωνητικό).
Η σύνταξη των εγγράφων γίνεται από τον καθένα ξεχωριστά και θεωρείται το γνήσιο της υπογραφής του στο πρωτόκολλο.
Αναλυτικά για την σύνταξη των εγγράφων:
Ο κάθε Συνάδελφος θα παραλαμβάνει από το Σύλλογο Εργαζομένων τα τρία προς συμπλήρωση έντυπα (Ερωτηματολόγιο-Εξουσιοδότηση- Ιδιωτικό Συμφωνητικό) στο 1ο πρώτο έγγραφο του Ερωτηματολογίου συμπληρώνονται όλα τα ζητούμενα στοιχειά στις * παρατηρήσεις του εγγράφου στο κάτω μέρος σημειώνουμε μόνο σε περίπτωση που πρόκειται για διεκδίκηση συνταξιοδοτούμενου ή διεκδίκηση που αφορά νόμιμο κληρονόμο κ.λ.π. στο 2ο δεύτερο έγγραφο της Εξουσιοδότησης συμπληρώνονται μόνο τα στοιχεία στο επάνω μέρος του εγγράφου και τα στοιχειά από Νο 1 έως Νο 7 δεν συμπληρώνονται και τέλος στο 3ο έντυπο αυτό του Ιδιωτικού Συμφωνητικού συμπληρώνονται κανονικά όλα τα ζητούμενα στοιχεία.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Στο 2ο και στο 3ο έγγραφο απαραίτητα θεωρούμε το γνήσιο υπογραφής μας στο πρωτόκολλο του Νοσοκομείου.
Τα παραπάνω θεωρημένα έγγραφα με τα γνήσια της υπογραφής και εκείνο που έχουμε αρχειοθετήσει δηλ. εκείνο της αίτησης μη παραγραφής με πρωτόκολλο του Νοσοκομείου συνολικά τον αριθ. (4) τέσσερα έγγραφα θα τα προσκομίσετε όλα μαζί σε δεύτερη φάση κατά την συγκέντρωση των χρημάτων όπου θα καταβάλετε το ποσό των 20ευρώ στην Δικηγόρο και από αυτή θα εκδίδεται ανάλογο φορολογικό παραστατικό.
Η Δικηγόρος θα παραβρίσκεται στο Γραφείο του Συλλόγου για την τελική διαδικασία από τις αρχές του μήνα (Νοέμβριος 2015) για να προχωρήσουμε τις αγωγές στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Οι Συνάδελφοι που εκτελούν απογευματινή η βραδινή υπηρεσία τα έντυπα θα τα προμηθεύονται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση (για το που θα τους αφήνουμε τα έντυπα) στο τηλέφωνο του Συλλόγου 210 - 4592244.

Σχετικοί σύνδεσμοι : Εντυπο 1 , Εντυπο 2 , Εντυπο 3

ΤΟ Δ.Σ.

Η σελίδα μας στο facebook