somateiotzaneiou

ΠΡΟΣ:

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΘΕΜΑ:"ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΑΖΙΚΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΔΩΡΩΝ & ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙAΚΩΝ ΝΟΜΩΝ"

Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι προχωρούμε μαζικά μέσω του Συλλόγου Εργαζομένων στην διεκδίκηση των παραπάνω αξιώσεων με Ένδικα Μέσα.
Προχωρώντας λοιπόν στην Τελική Διαδικασία συλλογής των σχετικών εντύπων που έχουν διανεμηθεί από το Σύλλογο Εργαζομένων ορίζονται οι παρακάτω ημερομηνίες κατάθεσης των δικαιολογητικών και οι οποίες είναι οι εξής : 17-11-2015, 18-11-2015, 20-11-2015, 23-11-2015, 25-11-2015 & 27-11-2015 από ώρα 09:00 έως 12:00.

Για την κατάθεση και παραλαβή των εντύπων θα παραβρίσκεται τις παραπάνω ημερομηνίες στο Γραφείο του Συλλόγου Συνεργάτης του Δικηγορικού Γραφείου ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ Δ. ΥΦΑΝΤΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ο οποίος και θα παραλαμβάνει τα συμπληρωμένα δικαιολογητικά (Ερωτηματολόγιο – Εξουσιοδότηση – Ιδιωτικό Συμφωνητικό) και θα εκδίδει κατ΄ άτομο το ανάλογο συμφωνηθέν Φορολογικό Παραστατικό των 20,00 ευρώ μαζί με το Φ.Π.Α.
*ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ: Ότι όσοι από τους Εργαζόμενους δεν είχαν καταθέσει αίτηση μη παραγραφής δικαιώματος αξίωσης (όπως είχαν καταθέσει οι περισσότεροι Συνάδελφοι τον Ιούλιο 2015) μπορούν να συμμετέχουν στην διαδικασία διεκδίκησης με το να δηλώσουν τώρα τη βούληση τους στις μαζικές καταθέσεις αγωγών.
*ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ: Οι Συνάδελφοι που εκτελούν απογευματινή η βραδινή υπηρεσία για την συμμετοχή τους στην όλη διαδικασία θα επικοινωνούν με το Σύλλογο στο τηλέφωνο 210 – 4592244.

13.11.2015

ΤΟ Δ.Σ.

Αφεντούλη & Ζαννή     τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668

www.somateiotzaneiou.gr

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.