ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Καλοκαιρινές ολιγοήμερες μετακινήσεις Νοσηλευτικού Προσωπικού λόγω Κανονικών αδειών

1976

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1900Συνάδελφοι
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στη Συνεδρίαση της 19-10-2016 στο 7Ο Θέμα «Καλοκαιρινές ολιγοήμερες μετακινήσεις Νοσηλευτικού Προσωπικού λόγω Κανονικών αδειών» ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε τα εξής:

1. Να ενημερώσουμε μέσω αυτής της Ανακοίνωσης τους Νοσηλευτές Συναδέλφους ότι στη Συνεδρίαση της 28-06-2016 στο 3Ο Θέμα « Προγραμματισμός Κανονικών Αδειών Καλοκαιριού 2016» έγινε επικαιροποιήση παλαιότερης σχετικής απόφασης και αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ για να μπορέσουν να πάρουν όλοι οι Νοσηλευτές Κανονική Άδεια τουλάχιστον δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών θα πρέπει στα τμήματα που υπάρχουν ελλείψεις να συμπληρωθούν τα κενά από νοσηλευτές άλλων τμημάτων που έχουν επάρκεια.
Αναφέρθηκε επίσης ότι οι μετακινήσεις αυτές θα πρέπει να είναι ολιγοήμερες, προσωρινές μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες και πάντα μέσα σε πνεύμα ισότητας και δικαιοσύνης.
Αυτή ήταν η απόφαση που εισηγήθηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου.
Στην πορεία είδαμε τη Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας να εκμεταλλεύεται την συγκεκριμένη απόφαση, να πατάει πάνω σε αυτή και να προβαίνει σε σωρεία μετακινήσεων Νοσηλευτών ακόμη και Προϊσταμένων Τμημάτων.
Εμείς άμεσα διαχωρίσαμε την θέση μας και Δηλώνουμε Δημόσια ότι ο Σύλλογος καμία σχέση, συμμετοχή ή ευθύνη έχει για αυτές τις μετακινήσεις.
Σημειωτέον ότι σε αυτές τις μετακινήσεις δεν μέτρησαν κάποια κριτήρια και οι περισσότερες από αυτές ήταν άδικες και εκτός κάθε λογικής.
Αναφέρουμε επίσης ότι γίναμε αποδέκτες διαμαρτυριών και προφορικών καταγγελιών από πολλούς Συναδέλφους ότι η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας απαξίωσε κάθε ένσταση η διαμαρτυρία λειτουργώντας Συγκεντρωτικά και χωρίς να εξεταστούν κάποιες ιδιαιτερότητες και με αλαζονικό ύφος παρέπεμπε τους διαμαρτυρομένους στο Σύλλογο Εργαζομένων.
2. Επειδή ακόμη και σήμερα συνεχίζεται από τη Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας το μπαράζ των μετακινήσεων επί δίκαιων και αδίκων αποφασίσαμε πάλι ΟΜΟΦΩΝΑ ως Δ.Σ. να εισηγηθούμε στην Διοίκηση του Νοσοκομείου ότι εφεξής οι όποιες μετακινήσεις θα γίνονται εγγράφως και με Η.Α. όπως γίνεται και στις άλλες Διευθύνσεις (Εισήγηση που έγινε ήδη αποδεκτή από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου).
Επίσης οι όποιες μετακινήσεις πραγματοποιούνται για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων θα πρέπει να γίνονται με προγραμματισμό και αξιοκρατικά κριτήρια και όχι με γνώμονα τις Διαπροσωπικές Σχέσεις του Γραφείου και τα υποκειμενικά κριτήρια.

20-10-2016

     
Αφεντούλη & Ζαννή τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668
www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μοιραστείτε...

 

Ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες