Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΔΩΡΩΝ & ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

1900

ΠΡΟΣ

'Ολο το προσωπικό του Νοσοκομείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων θα προχωρήσει μαζικά σύμφωνα με Ομόφωνη απόφαση (Δ.Σ. 2ο/14-06-2018) στην διεκδίκηση των παραπάνω αξιώσεων με Ένδικα Μέσα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων μετά την παραπάνω Ομόφωνη απόφαση διαπραγματεύτηκε με το Δικηγορικό Γραφείο ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ Δ. ΥΦΑΝΤΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και μας προσφέρθηκε για την αγωγή διεκδίκησης το ποσό των 16,12 ευρώ + 24% Φ.Π.Α. = 20 ευρώ / άτομο.

Η διεκδίκηση της κάθε αξίωσης είναι προσωπική.
Όποιοι από τους Συναδέλφους επιθυμούν να συμμετέχουν στην Διεκδίκηση από την Τετάρτη 17-10-2018 και από ώρα 09:30 στο Γραφείο Συλλόγου θα βρίσκονται Συνεργάτες του Δικηγορικού Γραφείου ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ Δ. ΥΦΑΝΤΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ για να παραλαμβάνουν τα δικαιολογητικά καθώς και το κατ΄ άτομο συμφωνηθέν ποσό εκδίδοντας μας το Ανάλογο Φορολογικό Παραστατικό.

*ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ: Οι Συνάδελφοι που εκτελούν απογευματινή η βραδινή υπηρεσία για την συμμετοχή τους στην όλη διαδικασία θα επικοινωνούν με το Σύλλογο στο τηλέφωνο 210 – 4592244.

ΤΟ Δ.Σ.

11/10/2018