ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΔΩΡΩΝ & ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

 1900

 

ΠΡΟΣ

'Ολο το προσωπικό του Νοσοκομείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων θα προχωρήσει μαζικά σύμφωνα με Ομόφωνη απόφαση (Δ.Σ. 2ο/14-06-2018) στην διεκδίκηση των παραπάνω αξιώσεων με Ένδικα Μέσα.

   Ο Σύλλογος Εργαζομένων μετά την παραπάνω Ομόφωνη απόφαση διαπραγματεύτηκε με το Δικηγορικό Γραφείο ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ Δ. ΥΦΑΝΤΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και μας προσφέρθηκε για την αγωγή διεκδίκησης το ποσό των 16,12 ευρώ + 24% Φ.Π.Α. = 20 ευρώ / άτομο.

Η διεκδίκηση της κάθε αξίωσης είναι προσωπική.
Όποιοι από τους Συναδέλφους επιθυμούν να συμμετέχουν στην Διεκδίκηση από την Τετάρτη 17-10-2018 και από ώρα 09:30 στο Γραφείο Συλλόγου θα βρίσκονται Συνεργάτες του Δικηγορικού Γραφείου ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ Δ. ΥΦΑΝΤΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ για να παραλαμβάνουν τα δικαιολογητικά καθώς και το κατ΄ άτομο συμφωνηθέν ποσό εκδίδοντας μας το Ανάλογο Φορολογικό Παραστατικό.

*ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ: Οι Συνάδελφοι που εκτελούν απογευματινή η βραδινή υπηρεσία για την συμμετοχή τους στην όλη διαδικασία θα επικοινωνούν με το Σύλλογο στο τηλέφωνο 210 – 4592244.

ΤΟ Δ.Σ.

11/10/2018

 

Αφεντούλη & Ζαννή τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668
www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Μοιραστείτε...

 

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες