Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Σελίδα 4
Όλες οι Σελίδες

1900

Μετά από έντονες Διαμαρτυρίες & Ενστάσεις Συναδέλφων του Τμήματος Γραμματείας Προσωπικού ο Σύλλογος Εργαζομένων στη 7η Συνεδρίαση του Δ.Σ./ 06-12-2018 Αποφάσισε Ομόφωνα:

1. Να αιτηθεί τη διενέργεια ελέγχου για την χαμηλή βαθμολογία στις αξιολογήσεις εργαζομένων του Τμήματος Γραμματείας της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής έτους 2017.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων για συγκεκριμένους και τεκμηριωμένους λόγους υπήρξε αντίθετος εξ αρχής στην αξιολόγηση, επισημαίνοντας το που αποσκοπεί αυτή και τι υποκρύπτεται μέσω αυτής. Για εμάς δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αξιολογητής, όμως εδώ Συνάδελφοι προκύπτουν μία σειρά από ζητήματα που επιβεβαιώνουν τις επιφυλάξεις μας.

Οι βαθμολογίες των συναδέλφων του Τμήματος Γραμματείας παρουσίασαν την μικρότερη εκατοστιαία βαθμολόγηση στα επιμέρους κριτήρια της αξιολόγησης, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί ο μέσος όρος στην τελική βαθμολογία των περισσοτέρων συναδέλφων σε χαμηλή κλίμακα και ίσως να κατέληγε σε χαμηλότερη εάν δεν υπήρχαν διαφοροποιήσεις στην βαθμολογία από το Β΄ Αξιολογητή. Μια τέτοια γενικευμένη απόκλιση δημιουργεί προβληματισμό, ενώ η όλη διαδικασία καθίσταται ελεγκτέα.

Η παραπάνω διαμορφούμενη βαθμολογία πληρεί και τις (2) δύο περιπτώσεις (υποχρεωτικής παραπομπής & θεμελίωση δικαιώματος των εργαζομένων) των διατάξεων για παραπομπή των εκθέσεων στη Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης: