ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Διεκδίκηση αναδρομικών 13ου – 14ου μισθού & επιδόματος καλοκαιρινής αδείας

1976

 1900

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Σχετικά έγγραφα: Επιστολή Διεκδίκησης & Γνωμοδότηση Νομικού συμβούλου ΑΔΕΔΥ

Συνάδελφοι μετά την επίσπευση της εκδίκασης, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, της υπόθεσης για τη συνταγματικότητα του Ν. 4093/2012 που κατάργησε τα δώρα Χριστουγέννων – Πάσχα & επιδόματος καλοκαιρινής αδείας που σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες σελ. 8 - 9 της Νομικής γνωμοδότηση του Συνδικάτου μας ΑΔΕΔΥ θα κριθεί πέραν της συνταγματικότητας και η αναδρομικότητα των απαιτήσεων μας, με αποτέλεσμα μόνο όσοι από τους εργαζόμενους έχουν ασκήσει αγωγές ή άλλα ένδικα μέσα βοηθήματα μέχρι την δημοσίευση της απόφασης της ολομέλειας του Σ.τ.Ε. θα μπορούν να διεκδικήσουν τις αξιώσεις τους.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων σας ενημερώνει ότι για ¨ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ¨ όλων των Εργαζομένων θα συνεχίσει από 05-02-2019 την διαδικασία συγκέντρωσης δικαιολογητικών (Δ.Σ. 2ο / 10 – 06 - 2018) για εργαζομένους που δεν έχουν καταθέσει ακόμα αγωγές διεκδίκησης των παραπάνω αξιώσεων.
Στην παραπάνω διαδικασία διεκδίκησης μπορεί να συμμετέχει όλο το εν ενεργεία προσωπικό με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ι.Δ.Α.Χ. & με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ.
(Το Ιατρικό προσωπικό για τις διεκδικήσεις μπορεί να ενημερωθεί από το Σύλλογο Εργαζομένων και από τους εκπροσώπους της Ε.Ι.Ν.Α.Π.).
Για την κατάθεση των αγωγών θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να συμπληρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία θα τους παραδίδονται από το Σύλλογο Εργαζομένων με προκαταβολή 20,00 ευρώ ανά / εντολέα (16,12 € + 24% ΦΠΑ 3,88 € = 20 ευρώ).
*(τα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί ώστε να κατατεθούν οι αγωγές στα πρωτοδικεία το αργότερο μέχρι τέλη Μαρτίου 2019 χρόνος που εκτιμάτε ότι θα απαιτηθεί για να δημοσιευθεί η σχετική απόφαση της ολομελείας του ανωτάτου δικαστηρίου).
-2-

Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση που αφορά τους εργαζομένους ο Σύλλογος είναι καθημερινά ανοικτός. Υπενθυμίζουμε ότι από το 2013 έχει δημιουργηθεί η δική μας διαδικτυακή σελίδα: www.somateiotzaneiou.gr και το δικό μας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

24/01/2019

Για το Δ.Σ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΣΙΔΕΡΗΣ Δ.   ΓΕΩΡΓΟΜΗΣ Α. 

 Κοινοποίηση

1. Δ.Δ.Υ.
2. Δ.Ι.Υ.
3. Δ.Ν.Υ.
4. Δ.Τ.Υ.
5. ΔΙΕΥΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.
6. ΔΙΕΥΘ. ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.
7. Υ.Δ.Υ.
8. Υ.Ο.Υ.
9. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.
10. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.
11. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

Αφεντούλη & Ζαννή τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668
www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Μοιραστείτε...

 

Ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες