Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΘΕΜΑ: "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΜΑ 2α Δ.Σ. 20ο /20-02-2020 ΑΡΘΡΟ 9ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ"

• Ημερομηνίες εκλογών 28 Πέμπτη & 29 Παρασκευή Μαΐου 2020 για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προσωπικού του Γ.Ν.Π. ΤΖΑΝΕΙΟ.
  • Κλείσιμο Ταμείου – Έλεγχος Εξελεγκτικής Επιτροπής περιόδου (2018 – 2020) ημέρα Τρίτη 7 Απριλίου 2020.
  • Εκλογοαπολογιστική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου 28 Απριλίου 2020 ημέρα Τρίτη & ώρα 10:00 με αποκλειστικά θέματα : α) Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2018 -2020 β) προτάσεις μελών Δ.Σ. για εφορευτική επιτροπή διεξαγωγής εκλογών.
  • Γενική Συνέλευση μελών Συλλόγου Προσωπικού 30 Απριλίου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.
  • Κατάθεση Υποψηφιοτήτων Σχηματισμών προς την εκλεγμένη από την Γ.Σ. Εφορευτική Επιτροπή Διεξαγωγής Εκλογών 13-05-2020 ημέρα Τετάρτη έως και 12:00 μ.μ.
  • Τυπογραφείο 13-05-2020 ημέρα Τετάρτη.
  • Παραλαβή ψηφοδελτίων 20-05-2020 ημέρα Τετάρτη.

26/02/2020

Για το Δ.Σ.