ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 2019

1976

 logo-bw

 

Με την Εξώδικη Γνωστοποίηση που κατέθεσε ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και Αρχής, η Ομοσπονδία μας Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. έχει ήδη προκηρύξει από 17-09-2020 Αποχή Διαρκείας από κάθε Διαδικασία που αφορά την Ηλεκτρονική Αξιολόγηση του 2019.

Η Εξώδικη Γνωστοποίηση είναι μια Νόμιμη Μορφή Συνδικαλιστικής Δράσης αναγνωριζόμενη από τον Νόμο ως Μορφή Απεργίας.
Κατά τον τρόπο αυτό παρέχεται πλήρη κάλυψη στο σύνολο των Δημοσίων υπαλλήλων και Εργαζομένων ιδιωτικού δίκαιου αορίστου χρόνου.
Συνάδελφοι o Σύλλογος Εργαζομένων συντάσσεται με την παραπάνω απόφαση της κήρυξης ΑΠΕΡΓΙΑΣ - ΑΠΟΧΗΣ από κάθε διαδικασία της ηλεκτρονικής Αξιολόγησης έτους 2019. Καθότι οι λόγοι και τα επιχειρήματα που ξεκινήσαμε αυτό τον αγώνα συνεχίζουν να υφίσταται (σε ισχύ το θεσμικό πλαίσιο με υπηρεσιακές και μισθολογικές μεταβολές που συνδέονται με την αξιολόγηση και ή οποία δεν έχει καμία σχέση με την ανάγκη πραγματικής στήριξης των υπάλληλων.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ( Διευθυντές – Προϊστάμενους – Εργαζόμενους ) να απέχουν από κάθε διαδικασία της ηλεκτρονικής αξιολόγησης. Οι εργαζόμενοι είναι πλήρως καλυμμένοι με την κατάθεση του εγγράφου(δήλωση αποχής και συμμετοχής στην απεργία) στο Σύλλογο Προσωπικού (σχετικό εξώδικο κοινοποιήθηκε στα συναρμόδια Υπουργεία).
Συνεχίζουμε τον αγώνα με την Κάλυψη της Συνομοσπονδίας Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Ομοσπονδίας μας Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.
Συνάδελφοι όπου εφαρμόστηκε αξιολόγηση για το 2018 διαπιστώθηκαν μεγάλες αδικίες στη βαθμολογία των συναδέλφων. Εμείς ως υγειονομικοί δεν είμαστε αντίθετοι με την αξιολόγηση αφού πρώτα όμως στελεχωθούν οι κενές οργανικές θέσεις όλων των ειδικοτήτων. Ταυτόχρονα απαιτούμε την μονιμοποίηση των επικουρικών(Ιατρικό και λοιπό προσωπικό), Σ.Ο.Χ - ΟΑΕΔ (καθαριότητα, φύλαξη εστίαση).
Παραπέμπουμε για περισσότερες πληροφορίες στις Ανακοινώσεις μέσω των Ιστοσελίδων Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Σημειώνεται ότι : Έντυπα δηλώσεων διατίθενται από το Γραφείο Συλλόγου.

¨ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ¨

 

 

Το Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δ. ΣΙΔΕΡΗΣ   Α. ΓΕΩΡΓΟΜΗΣ

 

 

Αφεντούλη & Ζαννή τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668
www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μοιραστείτε...

 

Ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες