Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

1976

Προς: Όλους τους Εργαζομένους

Ο Σύλλογος Εργαζομένων με αφορμή το έγγραφο που εστάλει στο Γραφείο Προσωπικού του Νοσοκομείου μας από την 2η Υ.ΠΕ. και ζητήθηκε η συμπλήρωση στοιχείων (λίστα) προκειμένου να χορηγηθεί χρηματικό επίδομα σε συγκεκριμένο αριθμό Υγειονομικών σας ενημερώνουμε :

Η λίστα αυτή βάζει περιορισμούς στην χορήγηση του επιδόματος ακόμα και σε προσωπικό που έχει άμεση εμπλοκή με την πανδημία (covid-19) αφήνοντας εκτός την συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων του Νοσοκομείου μας.

Με αυτή την ενέργεια η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας στρέφει τον ένα εργαζόμενο εναντίον του άλλου την στιγμή που όλοι μαζί ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι μας και ο καθένας από το πόστο του δίνουμε την μάχη για να συνεχίσουν να λειτουργούν τα Νοσοκομεία αδιαλείπτως παρά τις αδυναμίες και τις ελλείψεις που υπάρχουν σε Υγειονομικό προσωπικό.

Εμείς δηλώνουμε ότι οι Υγειονομικοί δεν έχουν ανάγκη από επιδόματα – ψίχουλα αυτό που χρειαζόμαστε άμεσα είναι:

• Προσλήψεις μονίμου προσωπικού.
  • Μονιμοποίηση άμεσα όλων των συμβασιούχων (Σ.Ο.Χ. – ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ - Ο.Α.Ε.Δ.).
  • Ένταξη στ Β.Α.Ε. όλων των Υγειονομικών ανεξαιρέτως.
  • Αυξήσεις στους μισθούς μας.
  • Συμμετέχουμε στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020.

23/11/2020

Το Δ.Σ.