Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων με Ομόφωνη απόφαση  στην Συνεδρίαση της 22-04-2013 Διαμαρτύρεται έντονα για την Βιαστική  απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου να Μετακινήσει και να Συστεγάσει Νοσηλευτικά Τμήματα (Παιδοχειρουργική στην Μαιευτική  &  Ω.Ρ.Λ. στην Παιδοψυχιατρική) χωρίς να υπάρξει προηγουμένως  Ουσιαστική Διαβούλευση όλων των εμπλεκομένων φορέων καθώς και του Συλλόγου Εργαζομένων.

Επίσης δεν υπήρξε Μέριμνα και Στοιχειώδης Προγραμματισμός και Μελέτη για την Ασφαλή Λειτουργία των παραπάνω Τμημάτων.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Διατηρεί Επιφυλάξεις για την Ορθότητα της Παραπάνω Απόφασης και Δηλώνει ότι Οποιοδήποτε Πρόβλημα Δημιουργηθεί από την συγκεκριμένη Λειτουργία αυτών των Τμημάτων  την Απόλυτη  Ευθύνη την έχει το Δ.Σ. του Νοσοκομείου μας.

Κοινοποίηση:

1. Γρ. Διοικητου.
  2. Γρ. Αναπλ. Διοικήτριας.
  3. Διευθ/τρια Διοικητικού.
  4. Ιατρική Υπηρεσία.
  6. Ενδιαφ. Νοσ. Τμήματα.

ΤΟ  Δ.Σ.

Αφεντούλη & Ζαννή   τ.κ. 18536  Πειραιάς  τηλ.  210 4592244  fax.  210 4592668

www.somateiotzaneiou.gr                 e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.