Αρχική Ανακοινώσεις Πρακτικά Δ.Σ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 20ο / 20-02-2020 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 2α: "Ημερομηνία Εκλογών για την Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Εργαζομένων - Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής περιόδου 2020-2022 άρθρο 9ο καταστατικού"

ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ. : Γεωργομής Αναστάσιος, Γεωργοπούλου Αλεξάνδρα, Δημουλιά Βασιλική, Κεστεκίδου Βούλα , Κόκκινος Αποστόλης, Κουτσούκου Ξανθή , Κοροπούλης Δημήτρης, Μητρογεώργος Κωνσταντίνος, Σιδέρης Δημήτριος.

Στο Γραφείο του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Π. ΤΖΑΝΕΙΟ, ημέρα Πέμπτη 20-02-2020 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε η 20η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην Η.Δ. του Διοικητικού Συμβουλίου το θέμα 2α αφορούσε την: «Εξεύρεση Ημερομηνίας Εκλογών για την Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων καθώς και εκλογή Νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής περιόδου 2020 – 2022 άρθρο 9ο καταστατικού».

Η εισήγηση του παραπάνω θέματος πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Συνάδελφο Κο Σιδέρη Δημήτριο όποιος και πρότεινε τις ημερομηνίες διαδικασιών προς τις εκλογές ανάδειξης εκπροσώπων στο Δ.Σ. Συλλόγου Προσωπικού.

Και συγκεκριμένα:

• Κλείσιμο Ταμείου – Έλεγχος Εξελεγκτικής Επιτροπής περιόδου (2018 – 2020) ημέρα Τρίτη 7 Απριλίου 2020 (άρθρο 15ο καταστατικού).
  • Εκλογοαπολογιστική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου 28 Απριλίου 2020 ημέρα Τρίτη & ώρα 10:00 με αποκλειστικά θέματα : α) Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2018 -2020 β) Προτάσεις μελών Δ.Σ. για εφορευτική επιτροπή διεξαγωγής εκλογών (άρθρο 10ο καταστατικού).
  • Προτεινόμενη ημερομηνία 1ης Γενικής Συνέλευσης μελών Συλλόγου Προσωπικού 30 Απριλίου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ. (άρθρο 16ο καταστατικού)
  • Κατάθεση Υποψηφιοτήτων Σχηματισμών προς την εκλεγμένη από την Γ.Σ. Εφορευτική Επιτροπή Διεξαγωγής Εκλογών 13-05-2020 ημέρα Τετάρτη έως 12:00 μ.μ.
  • Ημερομηνίες εκλογών 28 Πέμπτη & 29 Παρασκευή Μαΐου 2020 για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προσωπικού του Γ.Ν.Π. ΤΖΑΝΕΙΟ.

Μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης και των τοποθετήσεων των μελών για τις διαδικασίες Διεξαγωγής εκλογών ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων με τις προκαθορισμένες προτεινόμενες ημερομηνίες οι οποίες και τέθηκαν σε ψηφοφορία αποφασίστηκε ομόφωνα με εννέα (9) ψήφους (Γεωργομής Αναστάσιος, Γεωργοπούλου Αλεξάνδρα, Δημουλιά Βασιλική, Κεστεκίδου Βούλα , Κόκκινος Αποστόλης, Κουτσούκου Ξανθή , Κοροπούλης Δημήτριος, Μητρογεώργος Κωνσταντίνος, Σιδέρης Δημήτρης) να τεθούν σε ψηφοφορία στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί 30-04-2020 στο Αμφιθέατρο του ΤΖΑΝΕΙΟΥ Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά & ώρα 10:00 π.μ. (16ο άρθρο καταστατικού).

Μετά την εξάντληση και ψηφοφορία του παραπάνω 2α θέματος συνεχίστηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. 20/20-02-2020 στα επόμενα θέμα της Η.Δ.

26/02/2020

Για το Δ.Σ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
  2. ΑΝΑΠΛ/ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
  3. Δ.Δ.Υ.
  4. Δ.Ι.Υ.
  6. Δ.Τ.Υ.
  7. ΔΙΕΥΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  8. ΔΙΕΥΘ. ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
  9. Υ.Δ.Υ.
  10. Υ.Ο.Υ.
  11. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
  12. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
  13. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
  14. ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
  15. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝ.Κ.Ε.
  16. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
  17. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Α.Σ.Υ.

Μάϊος- Ιούνιος 2019