ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Αποφάσεις Δ.Σ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. & ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 1900

 

ΠΡΟΣ

Την Διοίκηση του Νοσοκομείου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο 8ο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 09-01-2019 για το 1ο Θέμα « Αναπλήρωση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων λόγω αποχωρήσεως του Γεν. Γραμματέα Κιουρτζόγλου Αργύρη (συμπλήρωση ορίου ηλικίας Η.Α. αριθ. Πρωτ. 89/04-01-2019) – Ανάδειξη Νέου Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων» σας ενημερώνει ότι:

1. Στην θέση του αποχωρήσαντος μέλους του Δ.Σ. εισέρχεται το πρώτο αναπληρωματικό μέλος Συνάδελφος Κουτσούκου Ξανθή (Διοικητικός) σύμφωνα πάντα με το πρακτικό αρχαιρεσιών ανάδειξης Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων (15 & 16 Μαΐου 2018).

2. Την θέση του Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων καταλαμβάνει μετά από πλειοψηφική απόφαση το μέλος του Δ.Σ. Συνάδελφος Γεωργομής Αναστάσιος (Διοικητικός). 

10/01/2019

Για το Δ.Σ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΣΙΔΕΡΗΣ Δ.   ΓΕΩΡΓΟΜΗΣ Α. 

 Κοινοποίηση

  1. Γρ. Αναπληρωτή Διοικητή.
  2. Διοικητική Διευθύντρια.
  3. Δ.Ι.Υ.
  4. Δ.Ν.Υ.
  5. Δ.Τ.Υ.
  6. Διευθύντρια Πληροφορικής.
  7. Γρ. Προσωπικού
Αφεντούλη & Ζαννή τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668
www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Μοιραστείτε...

 

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες