Αρχική Ανακοινώσεις Αποφάσεις Δ.Σ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. & ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

1900

ΠΡΟΣ

Την Διοίκηση του Νοσοκομείου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο 8ο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 09-01-2019 για το 1ο Θέμα « Αναπλήρωση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων λόγω αποχωρήσεως του Γεν. Γραμματέα Κιουρτζόγλου Αργύρη (συμπλήρωση ορίου ηλικίας Η.Α. αριθ. Πρωτ. 89/04-01-2019) – Ανάδειξη Νέου Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων» σας ενημερώνει ότι:

1. Στην θέση του αποχωρήσαντος μέλους του Δ.Σ. εισέρχεται το πρώτο αναπληρωματικό μέλος Συνάδελφος Κουτσούκου Ξανθή (Διοικητικός) σύμφωνα πάντα με το πρακτικό αρχαιρεσιών ανάδειξης Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων (15 & 16 Μαΐου 2018).

2. Την θέση του Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων καταλαμβάνει μετά από πλειοψηφική απόφαση το μέλος του Δ.Σ. Συνάδελφος Γεωργομής Αναστάσιος (Διοικητικός).

10/01/2019

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΣΙΔΕΡΗΣ Δ.   ΓΕΩΡΓΟΜΗΣ Α.

Κοινοποίηση

1. Γρ. Αναπληρωτή Διοικητή.
  2. Διοικητική Διευθύντρια.
  3. Δ.Ι.Υ.