Αρχική Αρχική

ΕΞΕ - ΚΠ - 6088 - 2020 - Οδηγίες για την Επιδημιολογική Επιτήρηση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων SARS-CoV2 με νοσηλεία - Έκδοση 1

ΕΞΕ - ΚΠ - 5341 - 2020 - Οδηγίες για το νέο κορωνοϊό για χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας - Έκδοση 1

ΕΞΕ - ΚΠ - 5348 - 2020 - Νέος ορισμός κρούσματος - Έκδοση 1

ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ 2019 nCoV 10-3-2020

Χώρες 10-3-2020

ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ 2020 (3)

Νέος κορωνοϊός Covid-19 - Οδηγίες για φροντίδα ύποπτου κρούσματος στο σπίτι - Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας

hyperlink icon-300x222

CLINICAL MICROBIOLOGY Facebook

fb

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2020 19:40)

ΘΕΜΑ: "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΜΑ 2α Δ.Σ. 20ο /20-02-2020 ΑΡΘΡΟ 9ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ"

• Ημερομηνίες εκλογών 28 Πέμπτη & 29 Παρασκευή Μαΐου 2020 για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προσωπικού του Γ.Ν.Π. ΤΖΑΝΕΙΟ.
  • Κλείσιμο Ταμείου – Έλεγχος Εξελεγκτικής Επιτροπής περιόδου (2018 – 2020) ημέρα Τρίτη 7 Απριλίου 2020.
  • Εκλογοαπολογιστική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου 28 Απριλίου 2020 ημέρα Τρίτη & ώρα 10:00 με αποκλειστικά θέματα : α) Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2018 -2020 β) προτάσεις μελών Δ.Σ. για εφορευτική επιτροπή διεξαγωγής εκλογών.
  • Γενική Συνέλευση μελών Συλλόγου Προσωπικού 30 Απριλίου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.
  • Κατάθεση Υποψηφιοτήτων Σχηματισμών προς την εκλεγμένη από την Γ.Σ. Εφορευτική Επιτροπή Διεξαγωγής Εκλογών 13-05-2020 ημέρα Τετάρτη έως και 12:00 μ.μ.
  • Τυπογραφείο 13-05-2020 ημέρα Τετάρτη.
  • Παραλαβή ψηφοδελτίων 20-05-2020 ημέρα Τετάρτη.

26/02/2020

Για το Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 2α: "Ημερομηνία Εκλογών για την Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Εργαζομένων - Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής περιόδου 2020-2022 άρθρο 9ο καταστατικού"

ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ. : Γεωργομής Αναστάσιος, Γεωργοπούλου Αλεξάνδρα, Δημουλιά Βασιλική, Κεστεκίδου Βούλα , Κόκκινος Αποστόλης, Κουτσούκου Ξανθή , Κοροπούλης Δημήτρης, Μητρογεώργος Κωνσταντίνος, Σιδέρης Δημήτριος.

Στο Γραφείο του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Π. ΤΖΑΝΕΙΟ, ημέρα Πέμπτη 20-02-2020 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε η 20η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας κοινοποιούμε ενημερωτική εγκύκλιο της ΑΔΕΔΥ με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την προμήθεια καρτών απεριόριστων διαδρομών του ΟΑΣΑ του χρονικού διαστήματος Ιανουάριος 2020- Ιανουάριος 2021.

Πατήστε εδώ για την εγκύκλιο.

Μάϊος- Ιούνιος 2019

Joomla extensions by Siteground Hosting