Αρχική Προφίλ Πρόσκληση Δ.Σ. 17-06-2014

ΠΡΟΣ

Τα μέλη του Δ.Σ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλείστε στην 36η συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 17 - 06 - 2014 και ώρα 10.30 π.μ. στο Γραφείο του Συλλόγου, με την παρακάτω θεματολογία:

• Αιτήσεις εργαζομένων για την καταβολή αναλογούντος ποσού Νομικής υποστήριξης σύμφωνα πάντα με την απόφαση του Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων.
  • Κοινοποίηση εγγράφου εργαζομένων εστίασης προς το Σύλλογο σχετικά με την έλλειψη προσωπικού Τραπεζοκόμων στο Νοσοκομείο.
  • Αποτελέσματα διαδικασίας συγκέντρωσης υπογραφών στο κείμενο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.- Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. ενάντια στον τρόπο αξιολόγησης.
  • 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. Τετάρτη 18-06-2014.

16-06-2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ Δ.Σ.

Δ.ΣΙΔΕΡΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΟΥ Δ.Σ.

Α.ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ

www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.