ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

1976

Συνάδελφοι

Με το Ν.4250/2014 τροποποιούνται οι διατάξεις του Π.Δ.318/1992 της αξιολόγησης των Δημοσίων υπαλλήλων.
Έτσι μετά την κατασκευή επιόρκων υπαλλήλων πλεονάζοντος προσωπικού έχουμε τώρα την συγκριτική αξιολόγηση.
Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται πλέον για τα επόμενα χρόνια μια μόνιμη δεξαμενή διαθεσίμων και υπό απόλυση Υπαλλήλων.

Σας ενημερώνουμε ότι στην πρώτη φάση της Συγκέντρωσης Υπογραφών 650 Συνάδελφοι σε σύνολο 800 Εργαζομένων (πλην γιατρών) δηλώσαμε δυναμικά την διαφωνία μας σε αυτόν τον άδικο τρόπο αξιολόγησης υπογράφοντας στο Κείμενο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Συνάδελφοι βρισκόμαστε ήδη στην Δεύτερη και ουσιαστικότερη φάση της αξιολόγησης που θα κριθεί εάν θα ανατραπούν οι άδικες διατάξεις του Ν. 4250/2014.
Με το που θα σας παραδοθούν τα φύλλα ποιότητος θα πρέπει να τα παραδώσετε προσωπικά στον Σύλλογο Εργαζομένων έως 25-07-2014 για να τα παραδώσει με την σειρά του στην Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. - Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που Στηρίζουν και Διαχειρίζονται Αποκλειστικά την συγκεκριμένη μορφή του αγώνα.
Όσοι συνάδελφοι δεν συμμετάσχουν στην παράδοση των φύλλων ποιότητας στον Σύλλογο θα μπουν στη διαδικασία αυτής της μορφής αξιολόγησης με ότι αυτό συνεπάγεται.
Με αυτό τον τρόπο συνεχίζουμε να δηλώνουμε την απόφαση μας να μην συνεργήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο στο να τεθούμε σε ομηρία και στον προθάλαμο της απόλυσης.

  • Ως Εργαζόμενοι έχουμε χρέος να Συμμετέχουμε Αλληλέγγυα - Μαζικά - Δυναμικά στην Συγκέντρωση και την Συλλογή των φύλλων αξιολόγησης και να τα παραδώσουμε στον Σύλλογο Εργαζομένων.

Συνενόχους στο ΄Εγκλημα δεν θα μας έχουν!!!

Το Δ.Σ.

Μοιραστείτε...

 

Ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες