ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Καρτες Ο.Α.Σ.Α. 2015

1976

ΚΑΡΤΕΣ Ο.Α.Σ.Α. 2015

ΝΕΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Ο.Α.Σ.Α.

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από απόφαση του Ο.Α.Σ.Α. μείωσης των εισιτήριων στα υπό δικαιοδοσία του Μέσα Μαζικής Μετακίνησης οι περσινές ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για όλα τα συγκοινωνιακά μέσα που μας είχε χορηγήσει ο παραπάνω Οργανισμός (346,50) ευρώ και οι Συνάδελφοι τις έχουν σήμερα στα χέρια τους με έναρξη ισχύος 01-02-2014 η ισχύς τους παρατείνεται κατά ένα μήνα.
Απλά στο διάστημα της παράτασης της κάρτας σε τυχόν έλεγχο η κάρτα θα επιδεικνύεται με το τελευταίο κουπόνι της.
Η ανανέωση των παραπάνω καρτών θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου μετά από σχετική ανακοίνωση που θα εκδοθεί έγκαιρα.

 

Επίσης η ετήσια (μικρή) κάρτα απεριορίστων διαδρομών για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε με την Νέα Ενιαία Ετησία Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών Ονομαστικής Αξίας 320,00 Ευρώ για όλα τα Μέσα Αρμοδιότητας του.

Η χρήση της Νέας κάρτας ισχύει για Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού της Γραμμής του Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί)

Η Τελική Τιμή διαμόρφωσης της Νέας Ετήσιας Κάρτας μετά την έκπτωση που επετεύχθη 15% από τα 320 Ευρώ αρχική τιμή διαμορφώνεται στα 272,00 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Η συγκέντρωση των χρημάτων και των δικαιολογητικών (αίτηση & φωτογραφίες) για την έκδοση των Νέων Ετήσιων Καρτών Απεριορίστων Διαδρομών του 2015 θα γίνεται από 19-01-15 έως 23-01-15 και από ώρα 10:00 – 12:00
Πληροφορίες στο Τηλέφωνο του Συλλόγου 2244 & στο 2284 Υπεύθυνη Κα Δημουλιά Βάσω.

 

 

ΤΟ Δ.Σ.

 Αφεντούλη & Ζαννή τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668 www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μοιραστείτε...

 

Ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες