ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Καταγγελία Κλείσιμο ΓΧ

1976

   

ΠΡΟΣ

Την Διοίκηση του Νοσοκομείου

     
Συνάδελφοι με αφορμή την υπ΄αριθμ. 14/θέμα 1ο /04-05-2015 απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου για την εφαρμογή του ισχύοντος Οργανισμού, αρχής γενομένης από την συγχώνευση των τριών (3) χειρουργικών τμημάτων σε δύο (2) θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε:

α) το δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας 4ης /05-2012, που αναφέρει «........ οι Οργανισμοί των Νοσοκομείων που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στη Εφημερίδα της Κυβέρνησης και διαφοροποιούνται ουσιαστικά από τις αρχικές προτάσεις των Νοσοκομείων, πρόκειται να ανακληθούν για επανεξέταση»αλλά και
β) το από 12-06-2013 έγγραφο του Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ. με το οποίο επισημαίνεται ότι « η διαδικασία για την τροποποίηση των νέων οργανισμών των Νοσοκομείων βρίσκεται σε εξέλιξη».

Κατόπιν τούτων ζητάμε ομόφωνα να υπάρξει ακύρωση υλοποίηση της παραπάνω απόφασης του Δ.Σ. του Νοσοκομείου.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Τζανείου στηρίζει προηγούμενη Ομόφωνη απόφαση του και είναι ενάντια σε κάθε προσπάθεια κλεισίματος, κατάργησης ή συγχώνευσης κρεβατιών, τμημάτων και κλινικών.

Οι Νέοι Οργανισμοί θα μείνουν στα χαρτιά δηλώνοντας ότι θα είμαστε απέναντι σε κάθε τέτοια ενέργεια που γίνεται είτε κρυφά είτε φανερά !!!

11-05-2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ Δ.Σ.

Δ.ΣΙΔΕΡΗΣ

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΟΥ Δ.Σ.

Α.ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ

     
     
Αφεντούλη & Ζαννή τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668
www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μοιραστείτε...

 

Ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες