ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Λεωφορειακή γραμμή 300

1976

 somateiotzaneiou  

ΠΡΟΣ:

ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο.Α.Σ.Α.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΤΗΛ.210-8200999
Fax: 210 - 8212219
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Παρακαλούμε την Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Α. να μεριμνήσει και να επαναφέρει την έναρξη του δρομολογίου της Γραμμής με αριθμό 300 στις 06:30 π.μ. Ονομασία Γραμμής πλατεία Καραϊσκάκη – ¨ΤΖΑΝΕΙΟ¨ Νοσοκομείο (κυκλική).

Ο Συνολικός αριθμός των Εργαζομένων και Συνοδών Νοσηλευομένων που εκφράζει έντονα παράπονα προς τον Σύλλογο Εργαζομένων για την διακοπή έναρξης του πρώτου δρομολογίου της παραπάνω Γραμμής στις 06:30 είναι μεγάλος.

Η επαναφορά της Συγκεκριμένης έναρξης δρομολογίου θα επιλύσει τα προβλήματα των εντόνων παραπόνων και της έγκαιρης προσέλευσης των Εργαζόμενων στην έναρξη της υπηρεσίας των 07:00.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων το Δ.Σ. του Ο.Α.Σ.Α αναμένοντας και ελπίζοντας στην απόφαση της αποκατάστασης της έναρξης του πρώτου δρομολογίου στις 06:30 (Γραμμή με αριθμό 300).

10.11.2015

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

Δ. ΣΙΔΕΡΗΣ

 

Ο

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Α. ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ

Αφεντούλη & Ζαννή     τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668

www.somateiotzaneiou.gr         

 

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μοιραστείτε...

 

Ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες