ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2016 - 2018

1976

Ευρετήριο Άρθρου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2016 - 2018
Σελίδα 1
Σελίδα 2
Όλες οι Σελίδες

1900Το Νέο Δ.Σ. εκλέχθηκε και πάλι μέσα σε μία νέα διαφαινόμενη περίοδο κοινωνικής και οικονομικής αστάθειας.
Όλοι οι Συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί φορείς πάλι απέναντι σε συνεχιζόμενα σκληρά μέτρα που μας επέβαλαν παρά την θέληση μας για να προχωρήσουν και το μνημόνιο (3) τρία.
Συναδέλφισσες συνάδελφοι, διανύουμε μια μεγάλη συνεχιζόμενη δύσκολη περίοδο που διαρκώς αλλάζει την ποιότητα της ζωής όλων μας προς το χειρότερο.

Οι κυβερνήσεις της οικονομικής κρίσης δεν συμφωνήσαν, δεν συνεργάστηκαν, δεν μπόρεσαν, δεν θέλησαν μέσα σε πνεύμα πατριωτισμού ενότητας και συναίνεσης να δρομολογήσουν τον τόπο, την κοινωνία, τους εργαζομένους σε ένα νέο σταθερό οικονομικό περιβάλλον πραγματικής ανάπτυξης και προόδου ελεύθεροι και μακριά από κηδεμόνες και τοκογλύφους προστάτες.
Οι αιτίες για την παραπάνω αποτυχία φαίνονται τώρα πιο καθαρά και είναι γνωστές σε όλους μας.
Τα αποτέλεσμα του αδιεξόδου παράλληλα με το πλήθος των μέτρων που παίρνονται για την κοινωνία εργαζόμενους και χώρα είναι ότι θα χρειαστεί να διανύσουμε πολλά χρόνια μέσα σε βίαιη υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου.
Μέσα σε αυτές τις συνθήκες καλούμαστε όλοι με όσες δυνάμεις μας απέμειναν να σταθούμε να συγκροτηθούμε και να παλέψουμε.
Δεν ξέρουμε εάν θα ξανακερδίσουμε τα χαμένα κεκτημένα και πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να πραγματοποιηθεί αυτό, όμως αυτό που διαισθανόμαστε είναι ότι θα πρέπει πρώτα να σταματήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο αυτές τις επιβαλλόμενες πολιτικές.
Πρόθεση τους είναι να εφαρμόσουν κατά γράμμα τα Νέα Μέτρα που σε συνάρτηση με τα Παλιά θα συνεχίσουν να μας ισοπεδώνουν.
Ήδη έχουμε με νόμο νέες περικοπές μισθών συντάξεων και εφάπαξ, έχουμε το νέο αντιασφαλιστικό νόμο με φοβερές ασφαλιστικές & συνταξιοδοτικές ανατροπές σε βάρος όλων μας.
Η υποχρηματοδότηση των Νοσοκομείων και των φορέων Πρόνοιας συνεχίζεται με αποτέλεσμα λιγοστές προσλήψεις απέναντι σε μεγάλες ελλείψεις προσωπικού.
Η εργασία μας εντατικοποιείται και προσφέρεται με επισφάλεια για εμάς και τους ασθενείς. Το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν σε αξιολογήσεις υπαλλήλων για να μειώσουν και άλλο το μισθολογικό κόστος.
Αναβάλλουν συνεχώς την ένταξη μας στα Β.Α.Ε. δρομολογώντας παράλληλα την κατάργηση του επιδόματος Επικίνδυνης Ανθυγιεινής Εργασίας. 

Ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες