ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΈΚΕΤΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΤΑ ( 7) ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

1976

ΘΕΜΑ: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

1900Με την Εξώδικη Γνωστοποίηση που κατέθεσε ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και Αρχής, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει ήδη προκηρύξει Αποχή Διαρκείας από κάθε Διαδικασία που αφορά την Αξιολόγηση.
Η Εξώδικη Γνωστοποίηση είναι μια Νόμιμη Μορφή Συνδικαλιστικής Δράσης αναγνωριζόμενη από τον Νόμο ως Μορφή Απεργίας.
Με αυτό τον τρόπο μας παρέχεται η δυνατότητα για πλήρη κάλυψη στο σύνολο των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Συνάδελφοι το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ομόφωνα Συντάσσεται με την Απόφαση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. & Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. στην κήρυξη της ΑΠΟΧΗΣ από την Διαδικασία της Συγκεκριμένης Αξιολόγησης ή οποία δεν έχει καμία σχέση με την ανάγκη της επιστημονικής, τεχνικής και επαγγελματικής στήριξης των υπάλληλων και που συνδέεται ευθέως με την μισθολογική, βαθμολογική και υπηρεσιακή εξέλιξη τους.

Θυμίζουμε ότι λόγω των Μνημονιακών Υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η Χώρα τα τελευταία επτά (7) χρόνια και λόγω της εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει όλοι μας από τα προηγούμενα γεγονότα γνωρίζουμε Πολύ Καλά ότι Αξιολόγηση σημαίνει ( Κινητικότητα – Στασιμότητα βαθμού και Μισθού & και σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις Σημαίνει έως και Απόλυση).
Για αυτό o Σύλλογος Εργαζομένων με την Νομική Κάλυψη της Συνομοσπονδίας Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Ομοσπονδίας μας Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. αποφάσισε να συγκεντρώσει τα Φύλλα Ποιότητας όπως γίνεται στο Σύνολο των Νοσοκομείων και Γενικότερα σε όλο το Δημόσιο και να τα επιστρέψει ως μη αποδεκτά.
Αναφέρουμε Χαρακτηριστικά Παραδείγματα του Ν.4354/15.
Υπάλληλος που κατά την Διαδικασία Αξιολόγησης Βαθμολογείται Ανεπαρκής σε τρείς (3) ετήσιες Αξιολογήσεις Αυτόματα Αναστέλλεται η Μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη του με πολλές πιθανότητες μείωσης του μισθού του.
Ένα δεύτερο παράδειγμα είναι ότι στις καταργήσεις των Νοσοκομείων και την διαθεσιμότητα των Υγειονομικών το 2013 ελήφθησαν υπόψιν στην Μοριοδότηση για την κατάταξη των Υπαλλήλων τα Αθώα Φύλλα Ποιότητας των Προηγούμενων οκτώ (8) ετών και μετακινήθηκαν συνάδελφοι μας από τα έντεκα (11) Νοσοκομεία που καταργηθήκαν ή συγχωνεύτηκαν σε άλλες Υπηρεσίες.
Παραπέμπουμε για περισσότερες πληροφορίες στην Ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. καθώς και στις Ιστοσελίδες Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι. Τα φύλλα Ποιότητας θα μας συνοδεύουν για πολλά μελλοντικά χρόνια. Δεν θα υπογράψουμε μόνοι μας την απόλυση την Διαθεσιμότητα ή την Κινητικότητα. Δεν θα Υπογράψουμε με τα χέρια μας τις Μισθολογικές και υπηρεσιακές δυσμενείς Υπηρεσιακές Μεταβολές μας.

¨ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ¨

 ΤΟ Δ.Σ.

Αφεντούλη & Ζαννή τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668
www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Μοιραστείτε...

 

Ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες