ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ - ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΜΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν. 4472/2017

1976

 1900

 

ΠΡΟΣ

Τα μέλη του Συλλόγου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Συνάδελφοι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3ο του Ν. 4488/2017 και σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Ν. 4472/2017 (Α΄74) από 01- 01-2017 δεν υπόκεινται σε ασφαλιστικές κρατήσεις κάθε είδους πρόσθετης αμοιβής (υπερωρίες, εφημερίες κ.λ.π.) δηλαδή στις παραπάνω κατηγορίες δεδουλευμένων δεν παρακρατούνται ασφαλιστικές εισφορές για τις τακτικές αποδοχές σύνταξης για την επικουρική ασφάλιση για το εφάπαξ και την υγειονομική περίθαλψη (παρέμειναν μόνο οι ασφαλιστικές κρατήσεις για το Μ.Τ.Π.Υ.)

   Συνεπώς όσες ασφαλιστικές κρατήσεις έχουν γίνει για τα παραπάνω ταμεία από 01-01-2017 έως και 30-06-2018 θα πρέπει να επιστραφούν οι διαφορές των χρηματικών ποσών στους εργαζομένους που εκτελούσαν εφημερίες, υπερωρίες (Ιατρικό, Νοσηλευτικό & Λοιπό προσωπικό).
   Μετά από ενημέρωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων η υπηρεσία επεξεργάζεται τον τεχνικό τρόπο επιστροφής των παρακρατούμενων ασφαλιστικών εισφορών και στο αμέσως προσεχές διάστημα εφόσον θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ενημερωθούν οι εργαζόμενοι για τον τρόπο καταβολής τους.
   Σας γνωστοποιούμε ότι κατά την διαδικασία επεξεργασίας θα πρέπει να πιστοποιηθούν τα ποσά επιστροφής για κάθε έναν εργαζόμενο ξεχωριστά καθώς και το διάστημα επιστροφής αφού τα και τα ποσά και ο χρόνος είναι διαφορετικός για κάθε Εργαζόμενο.
   Για οποιοδήποτε αξιόπιστη και έγκυρη πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Συλλόγου.

ΤΟ Δ.Σ.

10/10/2018

 

Αφεντούλη & Ζαννή τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668
www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Μοιραστείτε...

 

Ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες