ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΔΕΔΥ

1976

 1900

 

ΠΡΟΣ: ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνάδελφοι,
ο Σύλλογος Προσωπικού σας υπενθυμίζει ότι ήδη από το 2015, με το που εκδόθηκε η πρώτη απόφαση με συναφή, υπέρ των εργαζομένων, κρίση για τις παράνομες περικοπές επιδομάτων Δώρων και αδείας (Απόφαση Ολομέλειας του Σ.τ.Ε. για συνταξιούχους), προχώρησε άμεσα με ομόφωνες αποφάσεις (Δ.Σ. 21ο/25-06-2015 και Δ.Σ.23ο/07-10-2015) στο συντονισμό διαδικασίας για δικαστική διεκδίκηση των ως άνω περικοπών.

Για την ενέργεια αυτή ενημερώσαμε όλο το προσωπικό, προκειμένου όσοι εργαζόμενοι επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία που συντόνισε ο Σύλλογός μας και να προσφύγουν με αγωγές. Οι συνάδελφοι που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία (δεδομένων των σοβαρών γεγονότων που εξελίσσονταν την περίοδο εκείνη: capital control - δημοψήφισμα - εκλογές Σεπτεμβρίου 2015, αλλά και της γενικότερης απογοήτευσης που διακατείχε τη Χώρα) ανέρχονται σε 50 άτομα.
Οι παραπάνω συνάδελφοι άσκησαν αγωγή, μέσω διαδικασίας που συντόνισε ο Σύλλογός μας, δια του Δικηγορικού Γραφείου ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ Δ. ΥΦΑΝΤΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, τον Δεκέμβριο του 2015, ενώ η αγωγή τους έχει ήδη προσδιοριστεί προς εκδίκαση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά για τις 18 Μαρτίου 2019. Στην παραπάνω αγωγή η ΑΔΕΔΥ, δια της πληρεξουσίας της δικηγόρου, άσκησε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων και κατά του Τζανείου. Η αγωγή αυτή θεωρούμε ότι θα αποτελέσει πυλώνα (πρότυπο) για όλο τον Δημόσιο Τομέα, καθώς ο Σύλλογος μας ήδη από το 2015 (πριν δηλαδή ξεκινήσει το τσουνάμι των πρόσφατων αγωγών) διαβλέποντας και αισιοδοξώντας σε θετική έκβαση, ενεργοποιήθηκε δικαστικά.
Ο Σύλλογος ως θεσμικός φορέας εκπροσωπείται αντιπροσωπευτικά από όλους τους εκλεγέντες σχηματισμούς στο Δ.Σ. με αποφάσεις που μοναδικό σκοπό έχουν το όφελος του συνόλου των εργαζομένων (άρθρο 2ο καταστατικού).

Συνεργαζόμενος ο Σύλλογος μας με την Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., την ΑΔΕΔΥ και όλους τους νομίμους συνδικαλιστικούς φορείς της Χώρας ενεργεί άμεσα, επιλέγει εξειδικευμένη συμβουλή, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στα πλαίσια του νόμου και του καταστατικού του και λειτουργεί δημοκρατικά μέσα από μια σειρά διαδικασιών, συλλογικών αποφάσεων και εγγράφων, τα οποία οποιαδήποτε στιγμή ανασύρονται.

Άλλωστε με αυτόν τον προγραμματισμό και αυτή τη μεθοδικότητα επιβάλλετε να λειτουργεί ένας Σύλλογος, του δικού μας μεγέθους, ώστε να μην δημιουργείται αναστάτωση από φήμες μεταξύ των εργαζομένων.

 

25/01/2019

Για το Δ.Σ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΣΙΔΕΡΗΣ Δ.   ΓΕΩΡΓΟΜΗΣ Α. 

 Κοινοποίηση

1. Δ.Δ.Υ.
2. Δ.Ι.Υ.
3. Δ.Ν.Υ.
4. Δ.Τ.Υ.
5. ΔΙΕΥΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.
6. ΔΙΕΥΘ. ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.
7. Υ.Δ.Υ.
8. Υ.Ο.Υ.
9. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.
10. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.
11. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.
12. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

Αφεντούλη & Ζαννή τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668
www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Μοιραστείτε...

 

Ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες