ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΖΑΝΕΙΟΥ

Μοιραστείτε...
Είσοδος Χρήστη
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα του Σωματείου μας
Ονομα
Email:
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ 2020

1976

 logo-bw

 
Προς: Όλο το Προσωπικό του Νοσοκομείου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΨΗΦΙΣΜΑ

  Ο Σύλλογος Εργαζομένων με απόφαση του Δ.Σ. 24ο/26-05-2020 εξεδήλωσε ομόφωνα την αντίθεση του στη διχαστική πολιτική σύστασης δύο κλάδων Νοσηλευτικού προσωπικού. Η επιχειρούμενη προσπάθεια διαμόρφωσης ενός ανεξάρτητου κλάδου Π.Ε. και Τ.Ε. Νοσηλευτών και ενός υποβαθμισμένου κλάδου Δ.Ε. βοηθών Νοσηλευτών δεν βοηθά στην μείωση των επαγγελματικών και μισθολογικών ανισοτήτων ούτε στην εύρυθμη λειτουργία του νοσηλευτικού επαγγέλματος.

 

  Ο Σύλλογος Εργαζομένων με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. 24ο/26-05-2020 στηρίζει την πανελλαδική ημέρα δράσης των 4000 συναδέλφων που εργάζονται στη Δημόσια Υγεία με το Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ( Στάση Εργασίας 07:00 π.μ. – 10:00 π.μ. την Πέμπτη 04 Ιουνίου 2020 με την κάλυψη της Ομοσπονδίας Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.)
Παράλληλα ο Σύλλογος Εργαζομένων ομόφωνα στηρίζει και τους συναδέλφους που εργάζονται στο Νοσοκομείο με ατομικές συμβάσεις εργασίας (Σ.Ο.Χ. καθαριότητας, εστίασης και φύλαξης) καθώς και το (επικουρικό προσωπικό, Ιατρικό & λοιπό προσωπικό) .
Όλοι οι παραπάνω Συνάδελφοι που εργάζονται χρόνια στο Νοσοκομείο με ανανεώσεις των συμβάσεων τους, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Η ενεργός συμμετοχή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας πρέπει να αναγνωριστεί έμπρακτα από τη πολιτεία με την αποδοχή του αιτήματος για μονιμοποίηση.

Προετοιμάζουμε:

Την επόμενη νέα Απεργιακή Κινητοποίηση που έχει προκήρυξη η Ομοσπονδία Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 στάση εργασίας από 07:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. για την Αττική. Συγκέντρωση στην Πλατεία Μαβίλη 08:30 π.μ. και πορεία που θα καταλήξει στο Υπουργείο Υγείας.

Διεκδικούμε:
• Ισχυρή Δημόσια Υγεία
• Μονιμοποίηση εκτάκτων
• Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
• Επαρκή χρηματοδότηση

28/05/2020

Το Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δ. ΣΙΔΕΡΗΣ   Α. ΓΕΩΡΓΟΜΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ.
2. ΑΝΑΠΛ/ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.
3. Δ.Δ.Υ.
4. Δ.Ι.Υ.
5. Δ.Ν.Υ.
6. Δ.Τ.Υ.
7. ΔΙΕΥΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.
8. ΔΙΕΥΘ. ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.
9. Υ.Δ.Υ.
10. Υ.Ο.Υ.
11. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.
12. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.
13. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

Αφεντούλη & Ζαννή τ.κ. 18536 Πειραιάς τηλ. 210 4592244 fax. 210 4592668
www.somateiotzaneiou.gr                email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μοιραστείτε...

 

Ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στην Ελλάδα

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΜΑΠ

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SARS COV-2

Υγειονομικό Βήμα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τεύχος 93

Μάρτιος 2020

Μάρτιος 2020

Εφημερίδες